____________________

Név
Jelszó
Regisztráció

Jelszó újraküldéseEgyéb
 
* Válogatott...
Összes fotó
Feltöltés
Saját fotók
Válaszok
Rendezés
 
Kategóriák
 
Pályázatok
 
Gyermekkor
Pályázat:

Bandafotó
Képek beküldési ideje:
2009-02-08 00:00:00 - 2009-02-08 00:00:00

Zenekarfotózás

Változás
Képeket feltölteni a Közösség/Rendezvények/13. FR Találkozó menüpont alatt lehet, és nem az itt leírt módon
Változás

A metálzenét (metalcore, hardcore) játszó banda fotózására kitőzött helyszín egyelőre mig nincs letisztázva, de nagy valószínűséggel Budapesten, vagy annak szűk körzetében lesz. (Az első ötlet egy elhagyott laktanya volt.) A végleges időpont, és helyszín a fotózásra felhívó toborzó-kép alatt lesz kihirdetve.

Az elkészült képeket itt az oldalon lehet majd feltölteni egy ingyenes pályázat keretében. A képek közül a zenekar tagjai választják ki a legjobbnak gondoltakat, és az arra érdemesnek gondolt képeket meg is vásárolják a készítőtől. (A FotoRace csak összekapcsolja a vevőt az eladóval, további részt ebben nem kíván vállalni)

Pályázat tárgya, követelmények

A pályázatra nevezett képeknek a fotózásra kijelölt helszínen kell készülnie, a zenekar tagjaival egyeztetett módon, valamit meg kell felelniük a FotoRace szabályzatának.

Egy kép nevezéséhez a feltöltött képen kívűl szükség lesz még az eredeti nyers képre, utómunkák esetén pedig az eredeti méretű utómunkával bővített verzióra is. Ezeket mindenki tartsa otthon a fiókjában készenlétben! (Lásd lentebb!)

Nevezés

A nevezés díjtalan!

A képek nevezésére a következő időszakban van lehetőség:
2009.02.08. 00:00:00 - 2009.02.15. 23:59:59

A pályázatra az egy pályázótól küldhető képek száma nincs korlátozva.

A pályázaton kizárólag a FotoRace oldal felhasználói indulhatnak, viszont egy ingyenes regisztrációt követően bárki lehet felhasználó.

Elbírálás

A pályázaton elért helyezést a modellt álló zenekar tagjai fogják meghatározni.

Díjak

A pályázaton induló képek közül az első három helyezett a FotoRace díjazott versenyein történő részvételhez szükséges Verseny-Kreditekben részesül.

- Első helyezett: 3 kép nevezésére elegendő kreditmennyiség
- Második helyezett: 2 kép nevezésére elegendő kreditmennyiség
- Harmadik helyezett: 1 kép nevezésére elegendő kreditmennyiség

Továbbá a zenekar tagjai esetlegesen kiválasztanak pár képet, amit "bandafotóként" szeretnének a továbbiakban felhasználni. Ezeknek a képeknek a eredeti verzióját, nyersanyagát 3000Ft/kép tervezett áron megvásárolják a fotóstól (Amennyiben ez mindkét félnek megfelelő). A tervek szerint összesen 4-5 fotó megvásárlása a cél.

Szerzői jogok

A nevezéseddel hozzájárulsz, hogy képedet esetlegesen kiállításokon, újságokban, vagy egyéb fórumokon szerepeltessük, felhasználhassuk, azonban a kép tulajdonosa továbbra is Te maradsz. Továbbá a felhasználás természetesen a neved, és egyéb közölni kívánt információid megjelölésével történik a tudtoddal.

A nevezéssel tudomásul veszed továbbá, hogy a feltöltött fotókkal kapcsolatos bármilyen szerzői vagy személyiségi jogi probléma esetén a felelősséget teljes egészében Te - mint feltöltő - vállalod. Minden itt nem szabályzott kérdésben a FotoRace szabályzata az irányadó.

Képek a helyszínről
Módosítások

A FotoRace fenntartja magának a jogot, hogy a kiírást megváltoztassa, esetleg teljes egészében visszavonja.

Változás
Képeket feltölteni a Közösség/Rendezvények/13. FR Találkozó menüpont alatt lehet, és nem a fent leírt módonA pályázat képei
Nyomj egy like-ot a FotoRace-re!Vitalist - VitalFood, az elérhető étrendtervező

Tandemszem
Babakocsi, babaruha


BannerCOM bannercsere rendszerPillangószív