____________________

Név
Jelszó
Regisztráció

Jelszó újraküldéseEgyéb
 
* Válogatott...
Összes fotó
Feltöltés
Saját fotók
Válaszok
Rendezés
 
Kategóriák
 
Pályázatok
 
Gyermekkor
Pályázat:

Pillangószív

"fotópályázat"
Képek beküldési ideje:
2006-09-01 00:00:00 - 2006-09-16 00:00:00

Kérdésed van?Pályázat tárgya, követelmények:

Pillangószív
A pályázatra nevezett képeken jól felismerhetően szerepelnie kell egy pillangónak, valamit meg kell felelniük a FotoRace szabályzatának.

Nevezés:

A nevezés díjtalan!
A képek nevezésére a következő időszakban van lehetőség:
2006.09.01. 00:00:00 - 2006.09.16. 00:00:00

A pályázatra az egy pályázótól küldhető képek száma nincs korlátozva.

A pályázaton kizárólag a FotoRace oldal felhasználói indulhatnak, viszont egy ingyenes regisztrációt követően bárki lehet felhasználó.

Szavazás!

Fontos eltérés az oldalon rendszeresen induló versenyekhez képest, hogy a pályázatra jelentkezők képeire rögtön a nevezés pillanatától, már 2006.09.01. 00:00:00-tól lehet szavazni.

A Pillangószív pályázatán induló képek nincsenek kiemelve az oldal képei közül, így a szavazással kapcsolatban is az általános szabályok vonatkoznak rájuk. E szerint egy képre a feltöltés pillanatától számított 30 napon belül lehet érvényes szavazatot leadni.

A fentieket figyelembe véve a Pillangószív pályázat szavazása akkor zárul le, amikor az utoljára feltöltött képre is letelt a 30 napos szavazási idő, tehát várhatóan 2006.10.16.-án már biztosan kialakul a végleges eredmény.

Elbírálás:

A pályázaton elért helyezést a FotoRace oldalán található "Elért átlag" szerinti sorba-rendezés határozza meg. A Pillangószív pályázat nyertese az, aki a szavazás végén a legmagasabb átlaggal rendelkezik. (Holtverseny kialakulása esetén az oldal Adminisztrátora, mint utolsó szavazó, dönthet a sorrendről.)

Díjak:

A Pillangószív pályázaton induló képek közül az első három helyezett az oldal megbecsülésén túl egyéb jutalomban is részesül. A nyeremények a FotoRace díjazott versenyein történő részvételhez szükséges Verseny-Kreditek.

- Első helyezett: 3 kép nevezésére elegendő kreditmennyiség
- Második helyezett: 2 kép nevezésére elegendő kreditmennyiség
- Harmadik helyezett: 1 kép nevezésére elegendő kreditmennyiség

Szerzői jogok:

A nevezéseddel hozzájárulsz, hogy képedet esetlegesen kiállításokon, újságokban, vagy egyéb fórumokon szerepeltessük, felhasználhassuk, azonban a kép tulajdonosa továbbra is Te maradsz. Továbbá a felhasználás természetesen a neved, és egyéb közölni kívánt információid megjelölésével történik.
A nevezéssel tudomásul veszed továbbá, hogy a feltöltött fotókkal kapcsolatos bármilyen szerzői vagy személyiségi jogi probléma esetén a felelősséget teljes egészében Te - mint feltöltő - vállalod. Minden itt nem szabályzott kérdésben a FotoRace szabályzata az irányadó.

Egyéb

A kiíró fenntartja magának a jogot a pályázat visszavonására, vagy meghosszabbítására.

Felhívjuk továbbá a figyelmet a véleményezésekkel kapcsolatos szabályok szigorú betartására (Szabályzat "Mi alapján pontozz?" bekezdése). A "pályázat" időtartama alatt, és a pályázat lezárultával a résztvevők által írt vélemények ellenőrzésre kerülnek. Kerülendő a magyarázat nélküli lepontozás, mert az ilyen vélemények kizárást vonhatnak maguk után! A pontlevonást minden esetben megfelelően indokolni kell.

Ez a pályázat már lezárult!
A három legeredményesebb kép:
Első helyezett
Mikus
Második helyezett
Zsuacat
Harmadik helyezett
Zsuacat


További információ

A pályázat címe nem véletlen. A már régen esedékes pályázatkiírással egyetemben ugyanis a FotoRace oldalát beneveztük egy keresőoptimalizáló versenybe (link), melynek célja a Google első pozícióját elfoglalni a Pillangószív keresőszóra. A verseny aktuális állását a gugliban a Pillangószív szóra keresve nézheted meg.

Ha szeretnéd a ForoRace oldalát támogatni ebben a versenyben, akkor a következő aktív link forráskódját illeszd be az oldaladba:

<a href="http://pillangosziv.fotorace.hu" target="_blank">Pillangószív</a>

Ha a témával kapcsolatban további kérdésed lenne, írj nekünk a pillangosziv@fotorace.hu címre!

Üdvözlettel,
A FotoRace csapata
Pillangószív BlogA pályázat képei
Nyomj egy like-ot a FotoRace-re!Vitalist - VitalFood, az elérhető étrendtervező

Tandemszem
Babakocsi, babaruha


BannerCOM bannercsere rendszer

Valid HTML 4.01 Valid CSS!


Pillangószív