Hírek

35. Hírlevél
(2008.06.04)


Kedves Olvasó!

A júniusi verseny témája: A víz
Nevezési határidő: 2008.06.15

Eszközök webmestereknek
Egyszerűen használható eszközök weblapépítéshez
Névnapkiíró, PageRankChecker, stb.A verseny bírálója: Csikós Árpád

Főnyeremény (a bíráló által kiválasztott kép) :

Eifert János, Aktfotográfia című könyv

(Részletesebb információkat a FotoRace oldalán a Versenyek menüpont alatt olvashatsz.)A májusi verseny bírálata


"A májusi pályázat témája a bulvár volt, illetve olyan képeket vártunk, melyek akár a sajtóban is megjelenhetnének. A sajtóban persze (sajnos) szinte bármi megjelenhet manapság, ami nem jelenti azt, hogy ezáltal értékessé válik maga a fotó. Ha egy hírességet sikerül lekapnunk, ne elégedjünk meg pusztán azzal, hogy rákerült a memóriakártyánkra, hanem igyekezzünk olyan képet (is) csinálni (és főleg azokkal nevezni ilyen versenyeken), ami akkor is izgalmas kép lenne, ha egy ismeretlen embert ábrázolna.

És még egy dolog: ha Eszterházy Péter dedikál, legalább lássuk az arcát (persze a haja is nagyon jellegzetes, tudom), ha Babos Gyula koncertezik, akkor valami "zene" legyen a képen (ne csak az épp használaton kívüli gitárja), és még sorolhatnám, mitol válhatna értékesebbé szinte az összes beküldött fénykép.

Nehéz dolgom volt a nyertes kép kiválasztásánál, számomra talán a leginkább bulváros kép a 20247 számú, ahol a szokatlan öltözék és Laky Zsuzsa fintora kiemeli ezt a fotót a többi közül.

Tetszett még a 17524-es kép is, ahol egy remek mozdulatot kapott el a fotó szerzője (ilyesmit hiányoltam Babos Gyulánál), de a mikrofon jelenléte miatt ez inkább a koncertfotó kategóriában szerepelhetne.

Vancsó Zoltán"


(Részletesebb információkat a FotoRace oldalán a Versenyek menüpont alatt olvashatsz.)

Hozzászolások

Szólj hozzá Te is!FotoRace | DigiNews | © Minden jog fenntartva | Megtekintve : 6351