Hírek

A júniusi verseny (200806)
(2008.07.09)

"Egy Fotorace megmérettetés zsűrizésekor sem volt olyan nehéz dolgom, mint most. A beérkezett pályamunkák elsöprő többsége ugyanis olyan képi és technikai igényességgel készült, amely mostanában sajnos egyre kevésbé jellemző a hazai amatőr fotós világra. Nagyon jó volt látni a sok kreatív, és különböző látásmódot.

Eszközök webmestereknek
Egyszerűen használható eszközök weblapépítéshez
Névnapkiíró, PageRankChecker, stb.
Az I. helyezett a 20965-ös kép. A maga egyszerűségével, finomságával, gondolatébresztő hatásával érte el nálam a képzeletbeli maximum pontszámot. Olyan kép ez, amelyet szívesen látnék viszont a házamban a falon a kedvenc fotósaim munkái között. A jégbe fagyott élet... a hihetetlenül emberközeli monokróm tónusvilág, a precíz, szemnek kellemes szerkesztés, a fények jó kihasználása mind-mind olyan tulajdonsága a képnek, amely engem magával ragadott.
Gratulálok!

Megemlítenék még két képet, amelyek szintén megfogtak:

a 21083-as kép alkotója egy egyszerű jelenetet ábrázolt drámai módon a nagylátószögű optika és a tudatos utómunka segítségével. A tónusvilág és a vignettálás nagyon hatásos lett. A végeredmény igényes és látványos. Ha lenne II. helyezett, nálam ez a kép érdemelné ki. Tetszik, gratulálok!

A 15370-es kép ugyan nem mutat újszerű beállítást, mégis feltűnő a pontos szerkesztése, a kellemes színvilága és a nagyon hatásos mélységélességi-játéka miatt. Precíz munka.

Gratulálok minden alkotónak!
Csikós Árpád"


Hozzászolások

Szólj hozzá Te is!FotoRace | DigiNews | © Minden jog fenntartva | Megtekintve : 3616