Hírek

39. Hírlevél
(2009.02.22)

Kedves Olvasó!

Technikai nehézségek

Nemrégiben a tárhelyszolgáltatónk átköltöztette a tárhelyünket egy jobb, gyorsabb szerverre. Nagyon örültünk is ennek, hisz egy kis plusz sebesség sosem árt, sajnos azonban a technika ördöge közbeszólt a nagy boldogságnak. A levelezésünk ugyanis összeomlott, így az elmúlt napokban semmiféle nekünk címzett levelet nem kaptunk meg.
Arra kérlek tehát, hogy ha bármilyen formában megkerestél minket, és eddig nem kaptál még választ, akkor az ideiglenesen beállított admin@digitalisfoto.org címen keress fel minket újra.


A januári verseny eredménye

"Kedves fotóstársaim!!
Mindig nagy várakozással tekintek egy zsűrizés elé és akkor vagyok igazán elégedett, ha sajnálnom kell az anyagból helyszűke miatt kiesett képeket!
Most azonban valahogy nem voltatok elég kreatívak, termékenyek, néhányan megelégedtek a látvány egyszerű megörökítésével! Pedig ez az ünnep a meghittségével, finom fényeivel jó kihívás egy fotográfusnak.

Az anyagból mindössze kettő képet emelnék ki.


A 26654-es számú finoman, technikailag szinte hibátlanul megfotózott, kompozíciós szempontból is kerek képet, amivel látom, elmélyülten foglalkozott a szerző.
Sallangmentes, lényegretörő, kellemes színvilágú látvány.

A 27315-ös számú debreceni utcakép a másik, ahol szintén tettenérhető kompozíciós szándék.
Sajnos a vágás elmaradt és jobb technikai felkészültséggel bizony még volna javítanivaló.
Ragyogó megoldás, az elhaladó villamos által húzott fények bátor bekomponálása.

Kisgyermekkoromban sokat csatangoltam ezen a helyen, most kaptam a szerzőtől egy kis nosztalgia feelinget...

Köszönöm:  Szőke János fotográfus"A Bandafotózás eredménye

Megszületett a Bandafotózás című FotoRace "verseny" eredménye is. A MoraToriuM zenekar tagjai hosszas vívódás után kiválasztották a nekik legjobban tetsző képeket, egyúttal megkértek, hogy tolmácsoljam köszönetüket minden résztvevő fotósnak. A nevezett képeket, és az esemény rövid leírását ide kattintva tekintheted meg.

1. Remo
20090215235007_04550.jpg

2. Balogh Szilvi
20090214004613_04537.jpg

3. Dakes
20090210023129_01641.jpg

Ez a sorrend a FotoRace "versenyének" sorrendje. Az albumhoz felhasználandó képekről egyelőre még nem született meg a végső döntés.
Ezzel kapcsolatban minden érintettet személyesen fogunk (fognak) megkeresni rövid időn belül..Hozzászolások

Szólj hozzá Te is!FotoRace | DigiNews | © Minden jog fenntartva | Megtekintve : 7123